Concorde Travel Group on suomalaisten yksityisten matkatoimistojen muodostama yhteenliittymä.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!

Lakeuden Matkat Oy

www.easyloma.fi
www.triawel.com
www.matkaporssi.fi

Kempele

90440 Kempele
Puh. 08-5647 400
info@lakeudenmatkat.fi

KUVI 3261/00/MjMv


Lakeuden Matkat Oy

Lakeuden Matkat Oy toimii kuluttajamarkkinoilla kolmella eri markkinointinimellä: Easyloma.fi, Matkaporssi.fi ja Triawel.com. Lisäksi Lentokeskus.fi tarjoaa matkatoimistoasiakkaille täyden IATA-palvelun ja välittää lentolippujen tiketöintipalvelua.

Yhtiö on toiminut jo vuodesta 1987 ja on 100% suomalainen perheyhtiö. Yrityksen talous on kunnossa mistä osoituksena on AAA-luottoluokitus. Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Lakeuden Matkat Oy:llä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen.

Easyloma

Easyloma on erikoistunut Espanjan matkoihin ja suoriin lentoihin Oulusta. Kohteina on tällä hetkellä suomalaisten suosikit Gran Canaria, Teneriffa ja Costa del Sol.

Sloganimme “Se on niin helppoa” on suoraan asiakkaiden suusta. Easyloman matkat ovat pakettimatkoja, joihin sisältyy lennot, kuljetukset ja hotellimajoitus. Hotellivalikoima markkinoiden laajin.

Matkapörssi

Matkapörssi on kotimainen nettimatkatoimisto. Sen online-toiminta oli markkinoilla jo ensimmäisten joukossa ja Matkapörssinkin taustalla on yli 30 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus. Matkustavia asiakkaita on vuosittain 30 000 – 40 000. Vakavaraisena ja suomalaisena toimijana Matkapörssi on luotettava valinta kaikkiin matkavarauksiin.

Triawel

Triawelin tarjonnassa on noin 100 kohdetta, joihin lennetään Suomesta suorin lennoin. Suurin osa lennoista lähtee Helsingistä, mutta myös muilta Suomen kentiltä on tarjontaa. Kaikki 100 kohdetta eivät pyöri ympäri vuoden, mutta jatkuvasti on kymmeniä kohteita saatavilla. Matkat toteutetaan reittilennoin ja valmiit matkapaketit sisältävät aina suorat lennot ja majoituksen. Majoitustarjonta on laaja kaikissa kohteissa ja lähes kaikkiin majoituskohteisiin Triawel järjestää yksityisen kuljetuksen lentokentältä. Kuljetuksen voit varata kätevästi yhdellä ja samalla varauksella lennon ja hotellin kanssa.