Concorde Travel Group on suomalaisten yksityisten matkatoimistojen muodostama yhteenliittymä.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!

MatkaPeura

www.matkapeura.fi

Soini

Multiantie 20, 63800 Soini
Puh. +358 6 5212200
matkapeura@matkapeura.fi

SMAL 30800
KUVI 3620/00/MjMv


MatkaPeura on monipuolinen matkatoimistopalvelujen tarjoaja Etelä-Pohjanmaalla. Yrityksellämme on vahvat perinteet; asiakkaita olemme palvelleet vuodesta 1956 lähtien.

Bussiliikenne on tärkeä osa jokapäiväistä yritystoimintaamme. Reittiliikenteemme toimii 10 kunnan alueella ja tämän lisäksi MatkaPeuran tilausajot kohdistuvat mm. Viroon, Venäjälle sekä muualle Eurooppaan. Ja koska bussitoimintamme on vilkasta, erikokoisia busseja löytyy joka lähtöön.

Yhtiömme pääkonttori sijaitsee Soinissa, jossa on keskitytty pääasiassa oman tuotannon eli lähinnä Viron kylpylä- ja hotellimatkojen, erilaisten ryhmämatkojen sekä tilausajojen myymiseen. Lisäksi välitämme tunnetuimpien matkajärjestäjien matkoja. Kaikenkattavaan tarjontaamme kuuluvat mm. rantaloma- ja kaupunkimatkat, laivamatkat, junaliput, lennot, viisumipalvelut, matkavakuutukset sekä hotellivaraukset kotimaassa ja ulkomailla. Räätälöimme myös sekä yksityisille että ryhmille toiveiden mukaisia matkapaketteja.

Nopea, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu on meille sydämen asia. Pyrimme luomaan asiakkaillemme elämän mittaisia muistoja!

Tervetuloa MatkaPeuran Matkaan!