Concorde Travel Group on suomalaisten yksityisten matkatoimistojen muodostama yhteenliittymä.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!

Etelämatkat

www.etelamatkat.fi

Helsinki

Huopalahdentie 15 A 10, 00330 Helsinki
Puh. +358 50 5722 197
liisa.huhtala@etelamatkat.fi

SMAL 19695
KUVI 3468/00/Mj/mv


Matkatoimisto Oy Etelämatkat on Helsingissä sijaitseva yksityinen matkatoimisto sekä matkanjärjestäjä, joka on erikoistunut ryhmämatkojen tuottamiseen.

Matkatoimisto Oy Etelämatkat on perustettu vuonna 1986. Etelämatkojen erityisosaamista on erilaisten teema-, kulttuuri- ja lukijamatkojen tuottaminen niin kotimaan kohteisiin kuin myös Eurooppaan ja muualle maailmaan, esim. Balttiaan, Balkanille, Turkkiin, Espanjaan, Intiaan, Uzbekistaniin, Kazakstaniin jne.

Toimitusjohtaja Liisa Huhtala on ollut alalla yli 40 vuotta ja saanut olla aitiopaikalla mukana alan kehityksessä. -Vastuullinen matkustaminen on tänä päivänä

kaiken a ja o. Se edellyttää matkanjärjestäjältä jatkuvaa alan lainsäädännön ja viranomaismääräysten seuraamista ja noudattamista niin terveyttä, luontoa kuin myös muita maailmassa tapahtuvia muutoksia silmällä pitäen. Ammattitaito, kokemus ja luotettavuus ovat perusta onnistuneelle ja vastuulliselle matkojen järjestämiselle.

Laaja, luotettavien yhteistyökumppaneiden verkko ympäri maailmaa sekä vuosikymmenten kokemus eri maissa matkustamisesta mahdollistaa tasokkaiden matkojen tuottamisen sekä mielenkiintoisten matkaohjelmien suunnittelun ja toteutuksen.