Concorde Travel Group on suomalaisten yksityisten matkatoimistojen muodostama yhteenliittymä.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!

Lakeuden Matkat Oy

www.matkaporssi.fi
www.easyloma.fi
www.lentokeskus.fi

Kempele

90440 Kempele
Puh. 0207 497 380
info@lakeudenmatkat.fi

KUVI 3261/00/MjMv


Lakeuden Matkat Oy

Lakeuden Matkat Oy toimii kuluttajamarkkinoilla kahdella eri markkinointinimellä: Matkaporssi.fi ja Easyloma.fi. Lisäksi Lentokeskus.fi tarjoaa matkatoimistoasiakkaille täyden IATA-palvelun ja välittää lentolippujen tiketöintipalvelua.

Yhtiö on toiminut jo vuodesta 1987 ja on 100% suomalainen perheyhtiö. Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Lakeuden Matkat Oy:llä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen.

Matkapörssi

Matkapörssi on kotimainen nettimatkatoimisto. Sen online-toiminta oli markkinoilla jo ensimmäisten joukossa ja Matkapörssinkin taustalla on yli 30 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus. Matkustavia asiakkaita on vuosittain 30 000 – 40 000. Vakavaraisena ja suomalaisena toimijana Matkapörssi on luotettava valinta kaikkiin matkavarauksiin.

Easyloma

Easyloma on suoriin lentoihin Oulusta. Kohteina on muun muassa suomalaisten suosikit Gran Canaria, Teneriffa ja Costa del Sol.

Sloganimme “Se on niin helppoa” on suoraan asiakkaiden suusta. Easyloman matkat ovat pakettimatkoja, joihin sisältyy lennot, kuljetukset ja hotellimajoitus. Hotellivalikoima markkinoiden laajin.

Lentokeskus

Lentokeskus tarjoaa matkatoimistoille lipunkirjoituspalvelua ja ryhmävaraukset.

Meillä on huippuluokan osaaminen näissä asioissa ja käytössämme on sekä Amadeus että Galileo. Voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä isompaan tai pienempään tarpeeseen. Jos koet, että meistä voisi olla sinulle hyötyä vaikka vain yksittäistapauksessa, ota yhteyttä ja hoidetaan asia ilman sen suurempia sopimusjärjestelyitä.

Lentokeskus voi liputtaa useimpien lentoyhtiöiden liput. Kysy harvinaisempiakin!

Sähköposti: yritysasiakkaat@lentokeskus.fi