Concorde Travel Group on suomalaisten yksityisten matkatoimistojen muodostama yhteenliittymä.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!

Satalomat

www.satalomat.fi

Pori

Yrjönkatu 15, Teljäntori
Puh. +358 44 334 7410
myynti@satalomat.fi

SMAL 3195
KUVI 3160/00/MjMv


Yksityisenä ja paikallisina toimistoina tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja pidämme erittäin tärkeänä nopeaa, joustavaa ja henkilökohtaista palvelua. Meille jokainen asiakas on tärkeä.

Toiminta-ajatuksenamme on myydä ja välittää sekä yksityis-, ryhmä- että yritysasiakkaillemme vapaa-ajanmatkoja, räätälöityjä messu-, harrastus-, ryhmä – ja liikematkoja käyttäen hyväksi alan viimeisintä tekniikkaa, sekä CTG – ketjun käytössä olevia sopimuslento- ja hotellihintoja asiakkaidemme hyväksi.

Olemme tarjonneet jo usean vuoden ajan asiakkaillemme etelän lomia, joiden lennot lähtevät suoraan Porista. Panostamme jatkossakin maakuntalentoihin. Käytössämme on myös Online- varausjärjestelmä, joka mahdollistaa matkavaraukset internetin kautta. Lomaideoihin ja matkatarjouksiin voit tutustua myös sivuillamme.

Olemme Suomen matkatoimistoalanliiton (SMAL) jäsentoimisto, Porin Yrittäjät ry:n sekä Porin ja Kankaanpään Yrittäjänaiset ry:n jäsen.

Toivotamme, sekä nykyiset, että uudet asiakkaat tervetulleiksi hyödyntämään osaamistamme. Pyydä oma lomatarjouksesi meiltä!

Tarja Prokopeus
toimitusjohtaja